East County organisaties Host val Benefits

25, 3330 N.E. Division St. Cocktails wordt geserveerd om 5 uur, met diner at 6 pm, kostuums optioneel. Voor $20 per plaat omvat diner kruid-geroosterde kip-borst, gegratineerde aardappelen, groenten, huis salade en cheesecake. Zal er Wild rekeningen casinospellen en een 50-50-loterij. Voor meer informatie, Bel 503-666-1805.

kinderen en gezinnen – Spokesman.com – 17 oktober 2014

Woensdag, 16.00 uur, Shadle Library, gratis 2111 W. Wellesley Ave.. (509) 444-5390. Donderdag, 4 p.m., Zuid-Hill Bibliotheek, 3324 S. Perry St.

NTRR: De groei van de markt van de Cannabis blijft als ondernemers Texas – Yahoo Finance target

Het bedrijf was niet alleen op het evenement. Meer dan 100 potentiële investeerders bijgewoond de twee dagen durende evenement, die de eerste van zijn soort in Texas was. KHOU gemeld dat conferentie organisator die Doug Leighton van hertogin kapitaal geschat dat de juridische markt voor cannabis jasa backlink position in de VS momenteel op $1.4 miljard is en blijft inbreuk te maken op de Naties 50 miljard dollar illegale handel. Door het leveren van een verscheidenheid van nieuwe technologieën die zijn ontworpen om veiliger en meer betrouwbare toegang tot cannabis in goedgekeurde markten, plannen Neutra Corp. om te concurreren naast Cannabis Science, Inc.

Oude Danville begraafplaats herinnerd, verzorgd – Washington Times

Aangezien de oorspronkelijke schermen rond de begraafplaats was verslechterd zo veel, de Commissie samengewerkt met Lippert in 2010 en 2011 om te definiëren van de contouren van de begraafplaats, zodat het kan worden hersteld. Het zou bijna onmogelijk zijn geweest zonder luchtfoto kaarten geboden door Iowa State University. De begraafplaats werd officieel onderzocht in augustus 2012 voor $2.000. Beginnend in de jaren 1930, waren er luchtfoto shots van Iowa gedaan om de tien jaar, prijs zei.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s